El regidor de Torrent reivindica el municipalisme com a solució per a la crisi en el partit en la Comunitat Valenciana

“Molts companys m’han animat a presentar-me”, ha apuntat Raúl Claramonte, després de conéixer-se la intenció del regidor de Torrent. La notícia ha eixit a la llum davant els rumors del pròxim nomenament del lloc de coordinador autonòmic a la Comunitat Valenciana, que porta diversos mesos sense coordinador des de l’eixida cap al PP de Toni Cantó.


Claramonte s’ha oferit a la presidenta del partit, Inés Arramadas, per a canviar el partit en la Comunitat Valencià després dels canvis succeïts en el partit. El càrrec de coordinador en ciutadans és l’equivalent al de secretari d’organització en altres formacions. Per a Claramonte, “el municipalisme ha d’aprofitar-se com a punt de partida per a rellançar el partit. Els regidors i el municipalisme són necessàries per a motivar a les bases, amb l’objectiu de fer polítiques que eviten els extrems”.


“No podem quedar-nos parats i veure com el partit s’està desintegrant sense intentar solucionar-lo”, ha assenyalat Claramonte, regidor en la segona població més important de la província de València. Raúl, que procedeix de UPYD, ha alertat a la direcció de la necessitat d’apostar pel municipalisme i no cometre els mateixos errors que va tindre la formació magenta.


“Si es confia en mi, lluitaré amb totes les forces, i si no és així, continuarem treballant per a defensar idees liberals i de centre”, ha assenyalat Claramonte, que recorda que va prendre la decisió de postular-se a la direcció després d’una mala nit en el partit. “Moltes persones des de llavors m’han animat a seguir, a apostar pel municipalisme com a base”.


Al contrari que en altres partits, la decisió sobre la direcció la prendrà la direcció nacional, ja que no existeix procés de primàries, per la qual cosa haurà de ser a Madrid on es prenga la decisió.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A més de vore els últims continguts de la nostra programació, també pots fer una recerca dels continguts més vistos de l’últim any, i també llegir Els comentaris amb més interacciones dels els espectadors

Més Vídeos