La Diputació de València ha reunit este dijous en un acte celebrat en la Beneficència als responsables locals de 49 ajuntaments de la província, els últims a adherir-se a una Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere en creixement permanent que compta ja amb 111 integrants i un pressupost anual de mig milió d’euros. A tots ells els han donat la benvinguda la diputada d’Igualtat, Eli García, i el president de la institució, Toni Gaspar, qui ha instat els presents a “no perdre l’ànim ni el sentit crític per a aconseguir d’una vegada per sempre una societat amb dones lliures de violència

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A més de vore els últims continguts de la nostra programació, també pots fer una recerca dels continguts més vistos de l’últim any, i també llegir Els comentaris amb més interacciones dels els espectadors

Més Vídeos