Els cossos de la Policia Local d’Aldaia i Alaquàs actuaran conjuntament en la tasca d’evitar l’incompliment del toc de queda.

. Els alcaldes d’Aldaia i Alaquàs, Guillermo Luján i Toni Saura, s’han reunit aquesta vesprada per a analitzar la situació actual generada pel repunt en els casos de COVID19 que afecta entre altres a totes dues localitats i coordinar accions com el toc de queda, que afecta els seus termes municipals.

Aldaia i Alaquàs són dos dels municipis afectats per la nova mesura de reducció de mobilitat nocturna, entre la 1h i les 6 hores, de moment fins al pròxim 25 de juliol.

La principal decisió presa pels dos primers edils és la coordinació immediata dels cossos de la Policia Local d’Aldaia i Alaquàs perquè sumen esforços en la tasca d’evitar l’incompliment del toc de queda.

Aquests dos municipis confrontants, han coordinat esforços des del principi de la pandèmia així com les diferents mesures preventives dutes a terme en la lluita contra la pandèmia del COVID-19, i així continuaran fent en aquesta nova ona.

Luján i Saura insten la població de tots dos municipis que es complisquen les mesures preventives, i especialment el toc de queda, de manera que, al costat de l’augment de la vacunació dels veïns i veïnes de tots dos municipis, puguen tornar prompte a la normalitat.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *