30-3-2020 // Aldaia Ràdio 89.4 FM amb les persones majors

-L’emissora municipal d’Aldaia posa en marxa el programa «Hui pot ser un gran dia»
-L’objectiu és abrigallar a les persones majors de la localitat durant el confinament
-Guillermo Luján: «volem que els majors d’Aldaia senten que no estan sols»

El nou programa d’Aldaia Ràdio 89.4 FM, Hui pot ser un gran dia, s’estrenarà cada dimarts a les 11 i a les 18 hores, i s’emetrà en diferit la resta de la setmana en el mateix horari. Els aldaiers i aldaieres podran participar enviant un àudio de whatsapp amb la seua dedicatòria musical al número 664 489 200.
L’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, explica que «en la situació que estem vivint, l’Ajuntament està bolcat a atendre a totes les persones que requerisquen ajuda, sobretot a les persones de més edat, que són les més vulnerables, solucionant les seues necessitats alimentàries, mèdiques o de qualsevol altre tipus. No obstant això, -continua Luján- encara que generalment la soledat és alguna cosa que moltes vegades no es té en compte, per a nosaltres es tracta d’un problema igual d’important que els altres, i que s’aguditza en el col·lectiu de persones majors en una circumstància com l’actual. Per això volem que les persones més grans, a part de tindre totes les necessitats bàsiques cobertes, senten també aquests dies la calor i l’afecte dels seus sers estimats i de tots els veïns i veïnes d’Aldaia a través de les dedicatòries musicals que es poden enviar al programa a través de whatsapp».
L’emissora municipal, ha vist paralitzat l’inici de les emissions regulars que havia anunciat per al passat dia 16 de març, amb un programa especial de Falles que s’anava a realitzar en directe des de la plaça de la localitat. «Malgrat aquest contratemps -explica la regidora de Comunicació, Laura Delgado- i del confinament requerit per la declaració de l’estat d’alarma, la tecnologia actual ens permet poder materialitzar un format radiofònic d’aquestes característiques, amb la música com a protagonista.»

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *