9-4-2020 // El comerç local d’Aldaia ofereix serveis especials davant la crisi del Coronavirus

-Les associacions de comerç d’Aldaia (ACODA i AVEMA) es reinventen i adapten la seua activitat per les dificultats causades per la pandèmia.

-Guillermo Luján: «Ara més que mai els aldaiers i aldaieres hem de fer les nostres compres en els xicotets comerços del nostre poble».

Els comerços d’Aldaia estan mostrant el seu màxim suport als veïns i veïnes de la localitat durant el confinament provocat davant l’estat d’alarma per la crisi sanitària, i en aquest sentit han adaptat els seus serveis per a facilitar al màxim possible la realització de les compres.

Referent a això, l’alcalde, Guillermo Luján, agraeix «en nom de tots els aldaiers i aldaieres al xicotet comerç local per l’esforç que estan realitzant per a reinventar els seus negocis i poder oferir un servei adaptat a la situació de crisi que estem vivint». D’altra banda, Luján anima a la ciutadania «al fet que ara més que clatell realitze les seues compres a les botigues i comerços d’Aldaia», perquè en la situació tan difícil que estem vivint «hem de recolzar-nos els uns als altres, i hem d’intentar que la major part de la despesa que fem redunde en l’economia local, en el benefici de la gent del nostre poble».

Així, davant les restriccions pel Coronavirus el comerç local d’Aldaia està realitzant un gran esforç i «donant el màxim servei, brindant la seua ajuda en tot el possible per a evitar el perill de contagi que suposa les eixides per a fer els encàrrecs i les compres diàries.», assenyala el regidor de Comerç, Santiago Ruiz.

En el cas del Mercat Municipal, els botiguers han incrementat el seu repartiment a domicili i també ofereixen la possibilitat de preparar les comandes de tots els llocs amb la possibilitat de pagament i recollida en un únic lloc per a evitar cues, reduint així el temps d’exposició fora de casa.

El xicotet comerç per la seua part també ajusta el seu horari a causa de la pandèmia a les necessitats realitzant un gran esforç, i ofereix la possibilitat tant de consulta com de preparació de comandes perquè el temps invertit a fer els encàrrecs siga el mínim possible.

D’aquesta manera, al costat de cartelleria amb les recomanacions sanitàries i la millor voluntat per part de la ciutadania, «Aldaia està responent de manera exemplar davant una situació tan complicada com la que estem travessant».

Ara, davant la Setmana Santa, els comerços locals també oferiran horaris i serveis adaptats a la situació per a garantir en tot moment el proveïment i funcionament amb serveis i productes de primera necessitat.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *