• L’alcalde revisa l’avantprojecte del futur Palau de Justícia.
L’alcalde, Diego Gómez, s’ha reunit amb la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, per a analitzar, junt als tècnics municipals i de conselleria l’avantprojecte del futur Palau de Justícia d’Alzira, que estarà a l’avinguda Luis Suñer.

La valoració inicial del disseny del futur Palau és molt positiva per la incorporació de nous jutjats i per la visió moderna i funcional de l’edifici. El que sí s’ha posat de manifest és la necessitat de millorar l’avantprojecte en matèria d’aparcaments per tal d’eliminar els soterranis, per la qual cosa es tramitarà la cessió del solar adjunt. Esta tramitació dependrà també de les gestions amb la Conselleria d’Educació donada la qualificació del solar com a dotacional escolar.

La consellera ha avançat la possibilitat que abans del mes de març de l’any vinent es puga visualitzar i presentar el projecte definitiu per a poder licitar les obres.
L’alcalde, Diego Gómez, ha agraït a la consellera la invitació a la possibilitat que des de l’Ajuntament donem el nostre punt de vista perquè així, els departaments tècnics municipals i de conselleria poden treballar de manera coordinada. La reunió ha estat molt profitosa i esperem que este Palau tan necessari per a la nostra ciutat siga realitat prompte.


Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja