Alzira posa en marxa el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals.

La setmana passada, l’Ajuntament i Interpreta Natura presentaven la campanya de voluntariat mediambiental per a prevenció  d’incendis i hui hem rebut els primer voluntaris que s’han inscrit al programa.

Han acudit 15 interessats a esta presentació en la que s’han explicat les tasques que es portaran a terme.
Recordem que enguany el programa, que començarà el proper dijous, s’extrendrà al llarg de tot l’estiu.

Els interessats a participar han de contactar per telèfon al 654050504 o bé enviar un correu electrònic a voluntariat@interpretayeduca.com, indicant les seues dades i la disponibilitat de participació.

Dins del voluntariat, els participants reben les dietes corresponents a esmorzar i dinar, assegurança de responsabilitat civil i accidents, EPI i uniforme identificatiu, certificat de participació i jornades formatives, per exemple en primers auxilis.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja