L’Hospital Universitari de la Ribera celebra la seua Jornada de Portes Obertes per a Residents

  • Segons l’última enquesta de satisfacció, 9 de cada 10 residents tornarien a triar el Departament de Salut de la Ribera per a dur a terme la seua formació sanitària especialitzada

L’Hospital Universitari de la Ribera ha celebrat este matí la seua VII Jornada de Portes Obertes per a residents, la primera que realitza on line, a causa de la crisi del coronavirus.

L’objectiu d’esta Jornada Virtual ha estat el que els futurs especialistes en Medicina, Farmàcia, Infermeria i Psicologia coneguen, de primera mà, l’oferta formativa del centre hospitalari i de tot el Departament de Salut.

Així, els acabats de titular, que des d’ahir es troben triant el centre per a desenvolupar la seua formació sanitària especialitzada, han conegut els diferents programes docents de les 20 especialitats que enguany ofereix l’Hospital d’Alzira i els seus centres de salut: Anestesiologia i Reanimació, Bioquímica Clínica, Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu, Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia, Farmàcia Hospitalària, Geriatria, Infermeria Geriàtrica, Medicina Familiar i Comunitària, Infermeria Familiar i Comunitària, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Neurofisiologia Clínica, Obstetrícia i Ginecologia, Infermeria Obstètric-Ginecològica (Comare), Oftalmologia, Pediatria i Àrees Específiques, Psiquiatria, Psicologia Clínica, Infermeria de Salut Mental i Radiodiagnòstic.

Els tutors i altres residents han estat els encarregats d’explicar als futurs especialistes el funcionament de cada servei i solucionar-los els dubtes, per a orientar-los en l’elecció tant de l’especialitat com del centre on duran a terme la seua formació especialitzada.

El Departament de Salut de la Ribera porta 16 anys oferint este tipus de formació. Durant tot este temps 308 residents han triat els centres sanitaris del Departament de Salut per a convertir-se en especialistes.

Cal destacar que, segons l’última enquesta de satisfacció realitzada, 9 de cada 10 residents de la Ribera tornarien a triar este Departament de Salut per a realitzar la formació sanitària especialitzada.

Així, els residents enquestats atorguen 8,3 punts sobre 10 al Departament de Salut, valorant especialment aspectes com el suport i la implicació del tutor, el pla formatiu per especialitat, l’assistència a congressos o jornades, i la supervisió en les guàrdies.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja