La Junta Local Fallera d’Alzira tanca hui l’exercici econòmic

La JLF d’Alzira ha convocat per a esta nit a les 22:00 hores als presidents/a de les comissions o en el seu defecte a un/a representant d’aquesta a l’Assemblea General de Presidents per al tancament de l’exercici econòmic 2019/2020.

 Per poder garantir la distància de seguretat, sols podrà assistir un membre de cada comissió. 

Exercici atipic

Un exercici econòmic atipic per la situació extraordinària derivada de la pandèmia del Covid19 i les conseqüències sanitàries que han provocat la cancel·lació de la setmana gran de les falles alzirenyes

La junta fallera afrontarà, com l’això de festes de la ciutat, una considerable minva de l’assignació pressupostària que concedeix l’Ajuntament d’Alzira pel que aquest pròxim exercici serà un any impredictible

Aquest exercici econòmic que es tancarà en la reunió de hui serà l’avantsala d’activitats i situacions anormals que s’hauran d’anar salvant segons el transcurs del temps.


De les poques coses que si són certes és que Alzira comptarà amb les dues falleres majors de la ciutat que per primera vegada en la seua història repetiran en el càrrec i l’ocuparen dos exercicis consecutius

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja