Hui fa un any de l’elecció de fallera major infantil d’Alzira per a l’exercici 2020.


Un dia molt alegre per a les dues noves reines falleres de la ciutat que segur no oblidarán.


baner anigifANUNCIATE TOTALZIRA

Tal dia com hui 7 de juliol, era un diumenge al matí, el Gran Teatre de la ciutat va acollir al món faller de la capital de la Ribera Alta per a seleccionar a la que seria la fallera infantil per al 2020 (i 2021 per causes de la destinació i de la pandèmia sanitària que deixe sense festes a tota Espanya)


L’acte va ser conduït pel professional de la comunicació Joan López García, actual Co-presentador del magazine televisiu À Punt Directe.


Ací podem veure algunes de pinzellades de l’acte que hui compleix un any i que no es tornarà a veure aquest pròxim exercici faller atés que Claudia i Alba, les actuals FFMM d’Alzira, repetiran en el seu càrrec per primera vegada en la història de les falles Alzirenyes a causa de les seqüeles de l’alarma sanitària que persisteix a Espanya

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja