El documental ‘GANES DE MÉS’ acumula més de 3.200 visualitzacions

La peça narra a través de més de 30 testimoniatges i imatges inèdites els últims èxits del club

En total, fins hui, més de 1200 usuaris únics, amb més de 3400 visualitzacions, han gaudit ja del documental ‘GANES DE MÉS‘ realitzat per l’Alzira FS. Des de la Fase 1, i amb les mesures pertinents, el departament de comunicació del club va realitzar més d’una trentena d’entrevistes per a vertebrar aquest ambiciós treball audiovisual de AFS TV.

La pel·lícula arranca amb el viatge a Tolosa al maig de 2019, allí el llavors Nítida Alzira -acabat d’ascendir- es jugaria el campionat de lliga de 2a Divisió B davant Laskorain. Una cita històrica a 700 quilòmetres en la qual no va estar sol. Després del títol, l’odissea del viatge a la Gomera per a jugar la promoció d’ascens a la categoria de ‘Plata’, la volta en el Palau d’Esports, el festeig a les portes del pavelló donen vida a la nostàlgia.

A partir d’ací, el documental compta la dificultat econòmica per a fer front a aqueix ascens a la LNFS; la pretemporada i l’inici tan complicat en la nova categoria, la reacció a la fi d’any i els últims partits en el Palau d’Esports, amb una afició volcadísima gaudint de partits històrics, són els passos de la història. Un total de cinc capítols construeixen aquesta peça audiovisual que quedarà per al record.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja