La Societat Musical Alzira informa, a través d’una circular, de la suspensió de les classes presencials, atenent a les recomanacions de salut pública, a causa de l’augment de casos relacionats amb el Covid19

 • Queden suspeses de manera provissional, fins al 31 de gener, amb caràcter inmediat, les classes de assignatures col·lectives

Benvolguts i benvolgudes alumnes i famílies:


Donada la situació actual pels alts nivells de contagis COVID-19 a la Comunitat Valenciana, i atenent a les recomanacions de salut pública, mitjançant este correu volem informar-vos de la decissió pressa conjuntament per l’Equip Directiu de l’Escola de Música i del Centre Professional Autoritzat i la Junta Directiva de la Societat Musical d’Alzira, de suspendre de manera temporal les classes col·lectives amb major nombre d’alumnes per motius pedagògics i logístics, donat que la capacitat de les aules ens limiten molt les ràtios i resulta impossible desdoblar més grups i així poder dividir als alumnes ens grups més reduïts.


Per tant, els comuniquem que amb caràcter inmediat, queden suspeses de manera provissional, fins al 31 de gener, les classes de les següents assignatures col·lectives dels següents cursos:

 • Cor: 1r, 2n, 3r, 4t d’Ensenyances Elementals i 3r i 4t d’Ensenyances Professionals
 • Complement Coral (optativa) 5é i 6é d’Ensenyances Professionals
 • Conjunt Instrumental 3r i 4r d’Ensenyances Elementals
 • Conjunt Instrumental per a persones Adultes
 • Orquestra/Banda/Conjunt de tots els cursos d’Ensenyances Professionals.

Comprenem que és una situació difícil per a tots i confiem en que sabran entendre que per nosaltres tampoc hi resulta gens fàcil de gestionar, per això els demanem paciència i voluntat a tota la Comunitat Educativa per tal de poder de fer front a aquesta situació de la millor manera per a tots per tal de que l’alumnat puga continuar els seus estudis de música.

Esperant que tota esta situació millore més endavant, en la medida que siga possible, i permetra reprendre amb normalitat el ritme acadèmic, s’estudiarà la manera de recuperar estes classes, de la que seran informats més endavant. Els preguem que segueixen extremant les precaucions i respecten les normes establides al Pla de Contingència del nostre centre.

Aprofitem per a recordar-vos, les adreces electròniques per tal de que pugueu plantejar els vostres dubtes o per a fer qualsevol consulta que serà atessa per la persona encarregada de la seua gestió a l’escola

 • Junta Directiva: smalzira@smalzira.org
 • • Escola i Centre Professional: escola@smalzira.org
 • • Director del Centre: david@smalzira.org
 • • Cap d’estudis: alberto@smalzira.org
 • • Ampa: ampa@smalzira.org
 • Sense un altre particular, agraïm la seua comprensió i esforç.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja