L’aspecte de l’Av. no afavoreix l’atracció per al comerç

El PP d’Alzira, lamenta la deterioració del paviment en l’Av. Sants Patrons, en retirar els pals de les llums nadalenques i tapar-los amb cons d’obra

En l’Av. Sants Patrons, després de retirar els pals que es van instal·lar per a les llums nadalenques, trobem una deterioració important, s’ha destrossat el paviment per a ancorar aquests pals al sòl.

Des del Partit Popular, lamentem que s’haja deteriorat així aquesta cèntrica via per a instal·lar, de forma poc estètica, uns mastelers que subjectaven les llums nadalenques durant aqueixos dies per a després de passades les festes col·locar uns cons d’obra, que encara donen un pitjor aspecte estètic i visual d’una de les vies principals de la ciutat i que no resulta atractiu per al comerç de la zona.

Els Populars demanem al govern local que estudie la manera d’ocultar els espàrrecs metàl·lics que subjectaven els mastelers i milloren l’estètica de la zona, potenciant el comerç i no donant l’aspecte d’una avinguda en obres.

La nostra ciutat perd la lluentor dia a dia per la brutícia que s’acumula, hierbajos que creixen en les vorades i un baix o nul manteniment de mobiliari urbà.

És lamentable veure la falta de previsió perquè, abans de col·locar aqueixos mastelers haurien d’haver pensat en com anava a quedar després, amb aquesta mena d’actuacions, només demostren un menfotisme i cansament, mostrant-se més preocupats del “pati de la seua casa” que de la resta de la ciutat, fent que el seu esgotament ens deixe la nostra ciutat com a “Pollastre sense cap”.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja