Cs Alzira reclama ajudes econòmiques per als comerços relacionats amb Falles i Setmana Santa 

         • Aledón: «Aquestes ajudes municipals urgents serien compatibles amb el Pla Resistir i farien costat a un sector que ha reduït els seus ingressos dràsticament» 

Ciutadans (Cs) Alzira ha presentat una moció per a «reclamar ajudes econòmiques per als comerços relacionats amb Falles i Setmana Santa», ha destacat la regidora de la formació taronja, Clara Aledón. 

Segons l’edila, «es tractaria d’una línia d’ajudes municipals amb caràcter urgent que serien compatibles amb les del Pla Resistir, de tal forma que aquests autònoms i pimes podrien rebre les dues».

En aquest sentit, ha defensat, «es pal·liarien les notables pèrdues del sector pirotècnic, indumentarista, florista, etc». «Uns negocis molt arrelats a la nostra ciutat, generadors de riquesa i ocupació; però que amb la pandèmia estan veient reduïts els seus ingressos dràsticament, fins i tot en alguns casos el 100%», ha lamentat.

Per això, ha explicat Aledón, «Cs espera que la resta de grups polítics recolze aquesta proposta, que es debatrà en el pròxim ple, perquè suposaria un suport vital per a aquests comerços, dels quals depenen moltes famílies i treballadors». 

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja