Esta iniciativa s’inicià fa uns mesos com a conseqüència del confinament total al qual hem estat sotmesos per poder fer front a la pandèmia de la Covid-19

Davant la impossibilitat de mantindre obertes les instal·lacions esportives, per causes sanitàries el passat 25 de gener, la Regidoria d’Esports va ha reprendre la iniciativa del gimnàs a casa.

Es tracta de vídeos amb rutines esportives de pilates, cardio, aerobox, tonificació, estiraments i gap, impartides per Javier Enguix, Toni Palacios, Sonia Moya, David Giménez, i Majo Monerri, monitors de la Piscina Municipal Coberta d’Alzira.

Esta iniciativa s’inicià fa uns mesos com a conseqüència del confinament total al qual hem estat sotmesos per poder fer front a la pandèmia de la Covid-19. Actualment les reproduccions dels vídeos publicats a les xarxes socials del Departament d’Esports estan donant uns resultats magnífics, aplegant algunes de les propostes a les 4.000 reproduccions.

«A partir del dilluns 1 de març s’iniciarà una nova desescalada gradual, però el decret de la Generalitat continua prohibint l’obertura del gimnàs, per la qual cosa la Regidoria d’Esports es continuarà facilitant les tasques esportives a totes i tots els que vulguen practicar l’esport per mitjà de la iniciativa del gimnàs a casa», segons el regidor encarregat de l’àrea d’Esports.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja