Alzira convoca de nou Et formem, un programa mixte de formació i ocupació

 • Els interessats han d’indicar que volen participar en estos itineraris formatius

 Hui s’ha presentat a Idea una nova edició del projecte mixte de formació i ocupació “ESCOLES D’OCUPACIÓ ET FORMEM: REVITALZIRA 2021”.

Els interessats a participar han de ser majors de 16 anys i estar inscrits com a demandants d’ocupació i indicar que volen participar en estos itineraris formatius. Es poden incloure fins a cinc cursos diferents o bé a l’oficina de Labora  o al perfil personal de demandant d’ocupació. Labora serà qui oferixca el llistat de candidats entre aquells que hagen indicat al seu perfil la voluntat de rebre eixa formació.

Este programa està subvencionat per la Generalitat Valenciana mitjançant Labora amb un total de 724.075,20 euros. Concretament la quantitat es desglossa en 223.488 euros destinats a la contractació de personal docent, directiu i administratiu per als diferents cursos, 62.208 euros per a costos de formació com roba, llibres, materials o ferramentes que s’adquirixen als comerços locals i 438.379,20 euros per a salaris de l’alumnat.

“Amb estes modalitats formatives, ajudem a millorar l’ocupabilitat de les persones, que poden ampliar la seua formació durant un any i al mateix temps tenen un contracte laboral que els permet rebre un salari. Els certificats suposen una nova línia de treball per a gent aturada que no tenia formació i moltes vegades es trobava exclosa del mercat laboral” ha explicat l’alcalde Diego Gómez.

Està destinat a persones amb dificultats d’inserció laboral o que pertanyen a col·lectius vulnerables. Es formalitzarà un contracte per a la formació i l’aprenentatge, a jornada completa des de l’inici del projecte, pel que percebran un salari corresponen al S.M.I. (Salari Mínim Interprofessional) vigent.

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/verduras/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/verduras/

En total se subvencionen 30 places distribuïdes en 3 grups de 10 participants cadascú, en els quals es desenvoluparan dos certificats de professionalitat:

 1. Operacions Auxiliars d’obra de Paleta De Fàbriques i Cobertes + Fàbriques d’Obra de Paleta
 2. Activitats Auxiliars en Aprofitaments Forestals + Repoblacions Forestals i Tractaments Silvícoles
 3. Operacions Auxiliars de Serveis Administratius i Generals + Activitats Administratives en la Relació amb el Client

Totes les especialitats formatives son certificats de professionalitat en els quals està l’Ajuntament homologat per a impartir amb les corresponents aules acreditades en Idea.

Els cursos s’iniciaran abans de l’1 de juny de 2021 i tindran una duració de 12 mesos equivalents a 1.920 hores de formació en alternança amb el treball o la

pràctica professional, que també estarà dirigida a l’aprenentatge, la qualificació i adquisició d’experiència professional.

Tindran la consideració de col·lectius prioritaris les persones amb dificultats d’inserció laboral o pertanyents a col·lectius vulnerables:

 • a) Persones en situació o risc de pobresa, exclusió social o privació material severa.
 • b) Dones, especialment les víctimes de violència de gènere.
 • c) Persones que encapçalen famílies monoparentals.
 • d) Persones amb diversitat funcional.
 • e) Persones que pateixen discriminació en l’accés a l’ocupació per alguna situació personal.
 • f) Persones majors de 45 anys amb baixa qualificació.
 • g) Persones en atur de llarga duració.
RECICLATGE,

ESCOLES D’OCUPACIÓ ET FORMEM,

El programa ESCOLES D’OCUPACIÓ ET FORMEM, finançat per LABORA, porta desenvolupant-se des de 2017, any en que aquest ajuntament executà el projecte Escola d’Ocupació ET FORMEM LLAURANT FUTUR en dos etapes (16 mesos): una primera en 2017, i una segona en 2018, en les quals participaren 30 ciutadans d’Alzira, amb una subvenció de 781.574,40 €.

En el marc del Programa Mixte d’Ocupació i Formació, des de 2007 s’han desenvolupat Tallers d’Ocupació, T’Avalem i ET FORMEM, formant a un total de 430 alumnes, amb un cost  total de 6.769.295,22 €.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja