Hui s’a presentat a l’Ajuntament d’Alzira les dos infraestructures socials que arriben a la ciutat dins del pla Convivint 2021-2025 de la Generalitat Valenciana.

  • Està previst que estos dos projectes siguen una realitat abans de 2025.

El passat dilluns la GVA Igualtat i Polítiques Inclusives anunciava la propera construcció a la nostra ciutat d’un Punt de Trobada familiar (infraestructures per a la infància i l’adolescència) i una residència per a persones amb diversitat funcional que es basarà en el projecte que ADISPAC va encetar en el seu dia, fa ara 15 anys.

En el cas de la residència, entre habitatge tutelat i residents es posaran a disposició 30 places en un centre que es construirà als terrenys municipals a partir del projecte arquitectònic de l’Associació de Famílies de persones amb Discapacitat Intel·lectual d’Alzira i Comarca i que estarà gestionat per la Generalitat.

A l’acte han assistit l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, la regidora de Serveis Socials, Marina Mir, la Presidenta d’Adispac, Maruja Sánchez i el membre de la Junta Directiva Xavier Cantera, qui ha explicat el contingut del projecte redactat per Centre Ocupacional La Ribera – Adispac.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja