S’ha presentat hui en roda de premsa a l’Ajuntament de Alzira l’acord de col·laboració amb l’ONG “Psicòlegs sense fronteres”

Aquest acord, entrara en vigor pròximament i tindrà una duració de sis mesos té com a objectiu establir assistència psicològica online i atendre les persones que han perdut a algun membre de la família a
causa de la pandèmia.

Esta actuació es troba dins del II Pla d’emergència Social de l’Ajuntament d’Alzira té un pressupost inicial entorn als 8.000 euros i atendrà dos grans grup, els familiars dels 50 Alzirenys i alzirenyes morts per la pandèmia i als usuaris de les residències municipals.

En la signatura del conveni de col·laboració van ser presents Diego Gómez, Alcalde d’Alzira; Marina Mir, regidora de Serveis Socials; Debora Daniela Proccasi, Coordinadora del projecte Psicólogos sin Fronteras i Ofelia Almeida Copovi. Vicepresidenta de l’ONG Psicólogos sin Fronteras.

Tota la informació en la retransmissió que realitzem en directe, i disposen en la notícia en el següent vídeo

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja