Compromis i Psoe impedeixen que el ple reprove a Monica Oltra.

  • El PP sol·licita mitjançant moció que es reprovara a Oltra per la “celebració” de la seua imputació.


En els últims dies assistim a l’acusació per part del Tribunal Superior de Justícia a la Vicepresidenta del Consell i consellera d’igualtat i polítiques inclusives, Mónica Oltra, on l’acusació li atribueix la possible “prevaricació, omissió del deure de perseguir delictes i abandó de menor”.

Des del Partit Popular, presentem una moció al ple en la qual demanàvem la dimissió de la vicepresidenta i més encara quan des de Compromís van muntar una festa en la qual podíem veure a una Oltra que cantava i ballava com si no haguera ocorregut res i els seus companys de partit, entre ells el nostre alcalde, Diego Gómez, eixia en xarxes socials mostrant el seu suport públicament a la vicepresidenta.

Als pocs dies, la vicepresidenta va anunciar la seua dimissió i l’alcalde no va voler incloure la moció del Partit Popular en l’ordre del dia del ple, a pesar que aquesta va ser presentada dins del termini i en la forma escaient.

A causa d’això, i per via d’urgència presentem una moció en la qual des del Partit Popular, demanàvem que es reprovara l’actitud de Monica Oltra, però aquesta no va tirar avant amb els vots en contra de Compromís i Psoe, els quals van impedir que es debatera aquesta moció.

Arrere han quedat els temps en els quals Compromís exigia dimissions quan ni tan sols hi havia imputacions, i quan sense respectar la presumpció d’innocència, donava per condemnats a càrrecs polítics del partit popular, molts dels quals van ser absolts de tots els càrrecs.

Vídeo de la intervenció al ple del portaveu del PP Alzira José Andrés Hernandéz

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e