L’U.D. Alzira recorda els campa on ha jugat al futbol en els seus cent anys d’història

  • Dins dels actes commemoratius del centenari de l’U.D. Alzira, des de la regidoria d’Esports s’ha volgut fer valdre els espais on els jugadors d’este club alzireny han jugat al futbol al llarg dels temps.

S’ha realitzat una ruta per a descobrir estes plaques commemoratives que han estat instal·lades la primera d’elles on se situava el Camp de l’Arenal, en l’anell verd baix del pont de José Pellicer. En este camp el club jugà els seus partits entre 1922 i 1923. El primer partit es va jugar el 20 d’agost de 1922 amb victòria de l’equip local. La segona de les plaques s’ha descobert on l’Alcira FC jugà entre 1923 i 1926 en el camp que es localitzava a l’actual carrer Pintor Andreu. Per últim al Camp de Venècia, on jugà l’AD Alcira entre el 19 de juliol de 1931 fins al 14 d’octubre de 1979.

S’ha completat la jornada amb el descobriment d’una última llegenda a la plaça Major, lloc on es va celebrar la primera reunió per fundar el Club el 2 de novembre de 1922, al número 28 de l’antigament nomenada plaça d’Emili Castelar.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, ha participat d’esta ruta i ha felicitat al club: “Vull donar l’enhorabona a la U.D. Alzira per tot el celebrat este any del centenari. Amb estes plaques donem a conéixer la centenària història del club”.

Galería fotos

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e