Esta nit s’ha celebrat, hui al Gran Teatre, el tradicional concert de falles de la Societat Musical d’Alzira amb un nou director de la banda Sifónica, Teo Aparicio.

El nou director elaborá un variat programa per a aquest, el seu primer concert a Alzira. Les obres amb de caràcter festiu per la proximitat de la festa de les falles com els pasdobles de les falleres major de la ciutst d’Alzira, Elena Cebrián i Sara Martinez o la obra la festa de les falles de Ferrer Ferran.

Finalitzat el concert el nou directe va voler realitzar una xicoteta sorpresa a la fallera major infantil sol·licitant la seua presència en l’escenari i indicant-li com a ténia que dirigir a la banda simfònica en la interpretació del pasdoble València del mestre Padilla, moments molt aplaudits pels espectadors presents

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e