Un any mes, i ja van VII, el Concurs d’Espardenyà es converteix en una festa per a les associacions locals que es mantenen i augmenten en aquest tema gastronòmic.

Un gran ambient a la plaça del Regne i la plaça del mercat, dos ambients totalment diferentes com a diferent és el plantejament d’aficionats gastronòmics i professionals, ha estat ple de gent que han gaudit d’un dia assolellat i amb temperatures pròpies de l’estiu.

En aquesta edició han participat, entre altres, la festa de Moros i Cristians amb la representació de diverses files com La Filà Mercaders d’Alzira, Alborxins Filá i Filà Creuats Riberencs; representats de comissions falleres com el Mercat, El Forn, Sants Patrons, i Avda Luis Suñer.Tambe han participat clubs esportius con el d’Halterofiliao o culturals con la Societat Musical Alzira i entitats festives – religioses com la JHHCC

Xarrant amb els participants ens van mostrar la seua satisfacció amb l’organització atés que va facilitar als concursants tot el necessari per a l’elaboració d’aquest plat típic valencià

La part a millorar, tot és millorable, és l’absència de servei per a poder degustar el plat elaborat, atés que no es disposava ni de taules ni cadires per a les associacions ni públic en general que van haver de degustar la espardenya dispersats pels bancs de la plaça o desplaçar-se a locals de falles amigues

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e