Un home de 33 anys ha mort apunyalat a la rotonda de Reina Sofia després d’una nit de festa. Dani era veí de Torrent i molt un conegut en el poble per haver participat en el programa de televisió nacional «Mujeres, Hombres y Viceversa»

Els fets s’han produït esta matinada. Els primers indicis apuntes a que els presumptes assasins i la víctima van tindre una baralla a un karaoke i haurien sigut expulsats. Passat un temps, quan Dani anava a casa s’hauria trobat amb quatre xics a la vora de la rotonda de les fonts de Reina Sofia, al costat del centre comercial. En eixie moment, Dani hauria rebut dos ganivetades que li haurien causat la mort quasi en l’acte. 

Una unitat del SAMU i un Soport Vital Basic van arribar al lloc del succés per intentar reanimar-ho pero no van poder fer res per ell. 

Este migdia la policía continuava escorcollant la zona per a trobar noves proves. De moment, hi han quatre sospitosos detinguts, 2 menors d’edat que es troben ja a un centre de menors.  Anit es van trobar algunes proves pero encara faltaria una prova principal del delicte segons ha pogut saber este periòdic. La policía ha registrar papereres, contenedors, jardins i camps a ambdues voreres de l’avinguda durante altres dues hores.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

benzina