Amb la millora de la situació sanitaria, Miquel Rovira, Víctor Sáez, Luca Ventosa i Lucía Chuliá, guanyadors del Primer Concurs Infantil de Dibuix i Fotografia ‘Imagina un dia sense cotxes’, han pogut fer-se una fotografia junt als autobusos urbans, que llueixen des de el mes de febrer les seues creacions. 

El concurs ha estat organitzat per les regidories de Mobilitat i Educació per a fomentar un model de ciutat ecològica i sostenible entre els més joves. El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Torrent, Raúl Claramonte, afirma que amb esta iniciativa es pretén que els xiquets i les xiquetes aprenguen i reflexionen sobre un model de ciutat més sostenible.

Els pares s’han mostrat molt agraïts davant la decissió de col.locar la fotografia i les dibuixos guanyadors als autobusos de la ciutat. Tot açò és un evidència de que els més menuts sí que pensen en cuidar el seu poble i tindre cura del medi ambient.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

benzina