Torrent ha acollit el Fòrum Connecta Labora amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania els serveis per a l’ocupació que ofereixen les administracions públiques valencianes. Dins d’aquest esdeveniment les persones inscrites han pogut realitzar entrevistes de treball així com assisitir a diversos tallers per a millorar la seua ocupabilitat.

S’han habilitat diferents espais per a garantir la seguretat. De la mateixa manera, s’han dissenyat cinc zones: la zona entrevistes, els tallers de formació, la zona de simulació d’entrevistes de treball, la zona aula TIC i un set d’enregistrament de videocurrículums.

També s’ha possat a disposició un taulell que ha oferit assessorament laboral amb la finalitat d’ajudar a preparar una entrevista i triar les ofertes que més s’adapten al perfil professional individual.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

benzina