Compte Enrere per als Premis Literaris Ciutat d’Alzira per al 2020.

En aquest vídeo et convidem a conèixer l’Ajuntament d’Alzira, ( representat pel regidor de cultura Alfred Aranda )

L’Ajuntament d’Alzira es el patrocinador del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.

Rècord d’obres presentades

Els Premis Literaris Ciutat d’Alzira s’ha tancat amb un rècord històric de participació amb la recepció de 340 originals, xifra que confirma l’expectació que desperta el certamen, que enguany celebra la 32a edició.

Cal recordar que el rècord anterior de participació s’havia establert el 2018 amb 265 obres presentades. El Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira (dotat amb 16.000 €), juntament amb el Premi de Poesia Ibn Jafadja (dotat amb 5.000 €), han estat les categories amb major participació d’autors i autores, amb 71 i 87 obres presentades, respectivament.

En la resta de modalitats, la participació ha sigut de 47 obres en el XIV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca (dotat amb 6.000 €), de 20 en el XXII Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta (patrocinat amb 8.000 €), de 27 en el XXV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (dotat amb 5.000 €), de 30 en el XXV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (3.000 €), de 38 en el V Premi Enric Solbes d’Àlbum Il·lustrat Consorci Ribera i Valldigna (dotat amb 6.000 euros) i de 20 en el XXVI Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General (dotat amb 12.000 €).

Es tracta d’unes xifres que demostren el prestigi assolit pels Premis Literaris Ciutat d’Alzira, que promouen des de fa més de 30 anys la literatura en la nostra llengua.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *