Les portes del parc de l’Alquenència entraran en ús en 2021

Les portes d’accés al parc de l’Alquenència, s’instal·laren fa alguns anys sense que fins ara s’haja pogut fer ús d’elles.

Una de les prioritats de la Regidoria de Serveis Urbans és la d’anar esmenant tot allò que ne-cessita una intervenció per tal de deixar-ho en condicions i poder donar-li utilitat.

Seguint este criteri ha aplegat el torn d’intervindre en les portes del parc. Després de la reparació de totes elles podran realitzar la funció per a la qual van ser instal·lades, obrir i tancar el recinte, a partir de 2021.

«Amb el tancament del parc a les deu de la nit perseguim minimitzar certes pràcti-ques que fins ara venen produint-se aprofitant que és una zona tranquil·la i poc tran-sitada a la nit», ha destacat Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans.

Des de l’inici de la legislatura anterior, en 2015, el parc ha sofrit diverses intervenci-ons en els seus parterres per tal de millorar l’arbratge que convetix este recinte en el gran pulmó verd de la nostra ciutat. Amb el tancament nocturn del parc els tècnics encarregats de la supervisió del mateix consideren que es podrà preservar molt mi-llor l’abundant vegetació que alberga.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

MIM 2021
MIM 2021

PUBLICIDAD BANNER

ART AL CARRER21
ART AL CARRER21

BANNER 3

baner Carniceria-Jordan
baner Carniceria-Jordan
diciembre 2020
L M X J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031