Alzira convertirà el tradicional mercat de la Vila en diferents dependències municipals

L’Ajuntament i els seus actuals gobernats justifiquen la seua decisió per finalització de contractes (26 de desembre) i falta de viabilitat. Aquestes instal·lacions tenen baixa ocupació ja que només es trobaven oberts, tres paraes ( en dies concrets con son dimars y divendres) i el bar en horari de mati

En la intervenció d’aquest matí a preguntes dels mitjans de comunicació i en roda de premsa Fernando Pascual, responsable de l’àrea «S’ha fet tot el que han demanat els venedors (concursos, promocions, …) i més per a intentar dinamitzar-ho però ni gratis es volen instal·lar els negocis»

«El mercat no és viable des de fa temps i estem fent el millor per a tots els alzirenys», assegura Pascual en recordar que l’Ajuntament s’estava fent càrrec de les despeses (llum i aigua) corrents de les instal·lacions.

Instal·lacions municipals

Quan acaben els contractes vigents, a final del presente any, el mercat de la Vila es convertirà la seu de dependències municipals i albergarà, en principi, el Prop, l’Oficina Verda i la d’Habitatge al costat de l’oficina de l’OMIC que ja aquesta instal·lada des de fa alguns mesos.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD BANNER

BANNER 3

baner Carniceria-Jordan
baner Carniceria-Jordan
septiembre 2021
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930