L’Alcúdia recorda a les víctimes de violència masclista

A les 12 del migdia, membres de la corporació, treballadors i treballadores de l’ajuntament, policia local, veïns i veïnes, s’han reunit per mostrar la seua repulsa a la violència masclista i la solidaritat amb les víctimes i les seues famílies.

La regidora de Sanitat i Benestar Social, Àngels Boix, ha llegit el manifest en què s’ha recordat el nombre de víctimes que, malauradament, ascendeix a 35 des de l’inici de l’any.

«Totes i cadascuna de les persones que formen la societat, tenim part de responsabilitat en les causes que sustenten la violència – ha afirmat la regidora – reproduint actituds masclistes i discriminatòries».

Abans de guardar un minut de silenci, la regidora ha recordat que el 016 és un telèfon totalment gratuït que no deixa rastre a la factura telefònica i atén, exclusivament, situacions de possible violència de gènere, oferint informació i assessorament a les víctimes.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

PUBLICIDAD BANNER

BANNER 3

baner Carniceria-Jordan
baner Carniceria-Jordan
septiembre 2021
L M X J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930