El PP es reuneix amb JLF davant la problemàtica del rally humorístic i la disponibilitat del Gran Teatre.

  • L’equip de govern no és capaç d’organitzar els esdeveniments de la ciutat d’Alzira
  • El Partit Popular manté reunions amb diferents col·lectius de la ciutat per a conéixer les necessitats que pot tindre cada col·lectiu.


Aquesta setmana ens reunim amb la Junta Local Fallera per a saber el malestar de les falles amb el tema del rally que es va celebrar dissabte passat. Una altra problemàtica per la qual ens hem interessat i que ens compten està afectant molt a les diferents comissions, és la falta de disponibilitat del Gran Teatre per a les diferents celebracions que tenen les comissions de la nostra ciutat. En anys anteriors s’ha tingut algun problema per la coincidència de dates per a la celebració de la carrera popular amb motiu de les festes de Sant Bernardo, i el ja tradicional Rally Humorístic de les falles, problemes que s’han pogut salvar amb la bona voluntat tant per part dels organitzadors com dels dispositius policials.


Enguany, una vegada més, per error d’agenda de l’ajuntament tornen a coincidir els esdeveniments citats i la solució, com ja han comprovat és celebrar el rally humorístic per un recorregut en el qual semblava volien amagar-lo més que mostrar-lo.Amb això, es torna a generar malestar entre les comissions falleres i no sense raó, el nou exercici faller no ha començat amb el millor peu, primer les dates del Gran Teatre per a la celebració de les Presentacions Falleres, on les comissions, davant l’al·legació que l’ajuntament ha de pagar hores extres als treballadors del Gran Teatre, s’han oferit a pagar elles mateixes aqueixes hores i la resposta ha continuat sent NO, els aniversaris fallers que sempre s’han celebrat el mes de desembre per a no interferir en les presentacions, ja NO es poden celebrar en aqueix mes.

Cada vegada hi ha més falles a Alzira i menys disponibilitat d’espais per a celebrar els esdeveniments fallers pel que es plantegen buscar fora de la ciutat.
El reconeixement que dona la UNESCO en ser nomenades les falles com a patrimoni, no és un premi sol a un grup de comissions, constitueix molt més que això, és una manifestació social, festiva, cultural i artística de tot un poble pel que les institucions públiques com és l’ajuntament, han de convertir-se en garants de la seua conservació i per tant contribuir a tot allò en benefici de la celebració de cadascun dels seus actes.


Des del Partit Popular, volem donar el nostre suport al món faller de la ciutat que s’està veient minvat per aquells que ens governen, exigint al bipartit que al costat d’aqueixes negatives present solucions, no és suficient un NO i mirar cap a un altre costat, ja que tots aqueixos actes mouen l’economia a la ciutat i el seu gaudi ens pertanyen a tots els alzirenys.


PP Alzira

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Banner_Sant Bernat_TOTALZIRA_980x656
Banner_Sant Bernat_TOTALZIRA_980x656

PUBLICIDAD

‘Ens Movem’ del mes de juliol.
‘Ens Movem’ del mes de juliol.

PUBLICIDAD BANNER

programa cultural avanç set oct 2022
programa cultural avanç set oct 2022
julio 2022
L M X J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031