Sueca es prepara per a la festivitat dels Benissants de la Pedra

            El municipi de Sueca es prepara per a la celebració, els dies 29 i 30 de juliol, de la tradicional festivitat dels Benissants de la Pedra, patrons secundaris de la ciutat als qui se’ls encomana la protecció de les collites. L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria de Festes, i la parròquia de Nostra Senyora del Carmen, han preparat una sèrie d’actes que s’iniciaran el divendres 29 amb la romeria a peu fins a la Muntanyeta dels Sants. El lloc i hora de concentració per a l’eixida serà l’encreuament de la Ronda del Borx amb el carrer de la Cantant Vendrell, a les 17.30 hores.

            A les 19 hores se celebrarà a l’aire lliure la tradicional missa i benedicció de les espigues d’arròs. Gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Turisme, s’oferiran punts de refrescos als assistents per a mitigar la calor. A més, des de l’Ajuntament es proporcionarà un servei d’autobús gratuït per a facilitar la tornada a les persones que hagen acudit a peu. “Estem molt contents de poder tornar a celebrar amb normalitat esta festivitat convertida en tota una tradició per a agrair als nostres patrons la protecció de les collites. Desitgem que la ciutadania puga gaudir-la plenament després de dos anys de suspensió per la pandèmia”, ha assenyalat la regidora de Festes, Gema Navarro.

            En finalitzar la missa, i després de retornar els sants a l’església del Carmen, sobre les 22 hores es procedirà al seu trasllat novament en processó fins a l’església de Sant Pere Apòstol. Finalment, es dispararà un castell de focs artificials.

            El dimarts 30, a les 19 hores, se celebrarà una solemne missa concelebrada pels sacerdots de la ciutat a l’església de Sant Pere Apòstol. A continuació, tindrà lloc la processó pels carrers de costum acompanyada de la Societat Ateneu Musical de Sueca.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Banner_Sant Bernat_TOTALZIRA_980x656
Banner_Sant Bernat_TOTALZIRA_980x656

PUBLICIDAD

‘Ens Movem’ del mes de juliol.
‘Ens Movem’ del mes de juliol.

PUBLICIDAD BANNER

programa cultural avanç set oct 2022
programa cultural avanç set oct 2022
julio 2022
L M X J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031