El president de la Diputació, José Martí, s’ha compromés a assistir a la inauguració de la ‘Fira de la cirera 2022’ de La Salzadella «si l’evolució de la pandèmia resulta positiva i es pot celebrar». És un compromís que ha adquirit en presència de l’alcalde de la localitat, Cristóbal Segarra, al costat del qual s’ha desplaçat fins un dels punts de venda que encara continuen actius, a pesar que la campanya està a punt de finalitzar. Martí ha celebrat que «2021 haja sigut un bon any, un èxit quant a quantitat i calibre», encara que és conscient que la volta de la fira resulta necessària per al sector. «Si tot va bé», ha dit, «la fira tornarà en 2022 després de dos anys d’aturada i serà una gran alegria i una gran notícia per a La Salzadella, la seua comarca i el conjunt de la província». El president ha celebrat una intensa jornada de treball en aquesta localitat del Baix Maestrat, on ha visitat les piscines municipals, en les quals s’ha escomés una important remodelació i millora de l’accessibilitat en la zona dels vestuaris amb càrrec al Pla 135 de 2020. La Salzadella va rebre l’any passat amb el Pla 135 un total de 95.900 euros, que es van destinar a la remodelació de la piscina i a la realització de millores en el cementeri. Duplicar la inversió És important destacar l’esforç realitzat per l’actual equip de govern de la corporació, que en 2021 transferirà de manera directa a aquest ajuntament a través de diferents fons i programes 219.357 euros enfront dels 95.900 euros de 2019. «Són xifres que posen de manifest que ara transferim a aquest ajuntament més del doble que anteriorment». I és que Martí és conscient que «la via més directa per a fixar població al territori passa per la millora i l’increment dels serveis que els ajuntaments presten a la ciutadania», un convenciment que «ens porta a fer tot el que és a les nostres mans per a dotar de liquiditat als nostres municipis». El president també ha posat en valor l’important paper que juguen les escoles municipals als pobles «com a instrument per a posar fre a la despoblació». Per això, en visitar el Col·legi La Candelaria i departir amb el professorat i l’alumnat, ha considerat com «una molt bona notícia que el centre mantinga escolaritzats a 60 xiquets i xiquetes».MOSTRAR MENOS

0 comentarios

ORDENAR POR

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A més de vore els últims continguts de la nostra programació, també pots fer una recerca dels continguts més vistos de l’últim any, i també llegir Els comentaris amb més interacciones dels els espectadors

Més Vídeos