La Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Beniarrés han culminat el procés d’adequació del conjunt arqueològic de la Cova de L’Or que, per primera vegada, s’obrirà al públic per a la seua visita. Aquest projecte, fruit del conveni de col·laboració entre totes dues administracions, permetrà exposar als visitants un dels enclavaments més importants del neolític a la província. El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, la vicepresidenta primera i diputada de Cultura, Julia Parra, i l’alcalde de la localitat, Miguel Ángel Sanchís, han donat a conéixer les actuacions dutes a terme per a materialitzar la proposta que ha inclòs la renovació del Centre d’Interpretació de la Cova de L’Or i del propi jaciment, convertit en museu de lloc.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A més de vore els últims continguts de la nostra programació, també pots fer una recerca dels continguts més vistos de l’últim any, i també llegir Els comentaris amb més interacciones dels els espectadors

Més Vídeos