La terrassa de la piscina d’estiu de la localitat conjugarà música i gastronomia

Renaldo i Clara, la formació de pop electrònic que va impressionar crítica i públic amb el seu tercer LP “L’amor fa calor”, encapçalarà amb les seues melodies plenes d’amor per la quotidianitat el cartell d’esta tercera edició. Els hi acompanyarà la banda barcelonesa Guineu, un projecte emergent de pop-rock “cuqui-trash” –qualificatiu propi de la seua frontwoman Aída Giménez- amb influències de grups com Blink-182, Weezer, NOFX o Avril Lavigne. El seu hit: Putu Any, un himne sobre les dificultats de viure en pandèmia.

Tal i com assegura Marta Romeu, regidora d’Instal·lacions Esportives, «l’objectiu d’una iniciativa com esta és dinamitzar un dels espais públics més emblemàtics d’Aldaia, traure-li el màxim rendiment i que tots els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir d’ell en un ambient d’oci segur, inclussiu i saludable”.

La insistència en aprofitar l’espai és una màxima al consistori. “Consideràvem que era una llàstima tindre tants mesos en desús l’espai de la Piscina Lúdica d’Aldaia -apunta Romeu-. “Pense que és un enclau idílic per a celebrar esdeveniments culturals com este”.

Cultura i oci per a tota la família


Una de les particularitats que fan atractiva esta proposta cultural és la seua oferta de tallers i animació infantil totalment gratuïta. Durant la jornada, els més menuts podran divertir-se amb activitats lúdico-educatives com tallers amb materials reciclats, pintacares, etc.

Aposta pel talent local


Als artistes que composen el cartell principal els acompanyaran, a més, artistes d’Aldaia i voltants, en la secció de “Micros Oberts”. Així, els moments posteriors a l’obertura de portes seran amenitzats per talents musicals de la comarca.

Venda d’entrades a 3 euros ja disponible a notikumi.com o a través del perfil d’instagram @poliesportiualdaia. Obertura de portes 11:30h.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *