Arriba setembre i amb él la normalitat amb el retorn de la població de les segones residències.

En aquest més també se celebren les festes de diferents advocacions marianes com la de Alzira amb la celebració de diferents actes en honor a la seua Verge del Lluch

FESTES PATRONALS EN HONOR A LA MARE DE DÉU DEL LLUCH

baner anigifANUNCIATE TOTALZIRA
 • Dimarts 8 de setembre Celebració Eucarística de la Nativitat de la Mare de Déu en la Parròquia de Sant Joan a les 20h.
 • Del dijous 10 fins al divendres 18 de setembre NOVENARI.
 • A les 19h en el Reial Santuari de la Mare de Deéu del Lluch, solemne Novenari amb Rosari, Celebració Eucaristica, Homilia, Gojos i Despedida.
 • Hi haurà servici d’autobusos desde la Plaça del Regne a les 18,30 h. amb parades en la Benificència i Avinguda Mestra Josefina Fernández.
 • Dijous 10, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de Santa Caterina i presidiràl’Eucaristía D. Jose Enrique Masiá.
 • Divendres 11, peregrinaran al Santuari els confrares de la Pontificia Arxiconfraria dels Sants Patrons i la Germandat dels Patrons d’Alzira en València i presidirá l’Eucaristia D. Pablo Sanz.
 • Dissabte 12, peregrinaran al Santuari les Congregacions religioses i les Comunitats de Vida Consagrada (Religioses) i presidirá l’Eucaristia D. Raúl Furió.
 • Diumenge 13, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de la Sagrada Familia i presidirá l’Eucaristia D. Enrique Alacreu.
 • Dilluns 14, peregrinaran al Santuari els components de la Junta de Germandats i Confraries de la Semana Santa d’Alzira, la Junta Coordinadora de Festes de Barris i Partides i el Grup de Dançes d’Alzira i presidirá l’Eucaristia D. Vicente Blasco.
 • Dimarts 15, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parróquia de Sant Joan i presidirá l’Eucaristia D. Antonio Sánchez.
 • Dimecres 16, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia dels Sants Patrons i presidirá l’Eucaristia el Padre Dino Lorenzon.
 • Dijous 17, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de l’Encarnació i presidirá l’Eucaristia D. Vicente Blasco.
 • Divendres 18, peregrinaran al Santuari els feligresos de la Parròquia de la Mare de Déu del Lluch i les Dames de la Mare de Déu i presidirá l’Eucaristia D. Jose Tomás.
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/verduras/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/verduras/

Divendres 18 BAIXADA DE LA MARE DE DÉU A LA CIUTAT.En finalitzar l’exercici del Novenari baixada de la imatge de la Verge en caravana automobilística des del Santuari a la Parròquia de la Verge del Lluch. L’itinerari serà el següent: carrer Independència, Avinguda Pare Pompili, carrer Esperança, Camilo Dolz, Josep Pau, Pintor Andreu, Doctor Llansol, Pere Esplugues (porta de l’Església Verge del Lluch)

Diumenge 20 TRASLLAT DE LA MARE DÉU A LA PARRÒQUIA DE SANT JOANA les 19h Eucaristia Solemne de despedida en la Parròquía de la Mare de Déu del Lluch. En finalitzar trasllat en caravana automobilística de la imatge de la Moreneta des de la Parròquia de la Verge del Lluch fins a l’Església de Sant Joan. L’itinerari serà el següent: carrer Pere Esplugues, Josep Pau, Figueres, Ramón y Cajal, Abem Tomlus, Mendez Nuñez,
Teular Martí, Xúquer, Piletes fins a la porta de la Parròquia de Sant Joan.

Del dilluns 21 al dissabte 26 de setembre SETMANA MARIANALa imatge de la Mare de Déu romandrà en la Parròquia de Sant Joan on se celebraran diversos actes en el seu honor, que s’iniciaran a les 19h. amb el següent programa:


Dilluns 21. Dia de les Associacions de Festes de la Feligresia Participen les Comissions de Sant Pere Apóstol i Sant Antoni Abat amb les seues imatges
titulars.
-A les 19h rés del rosari, seguit de la Santa Missa.
Dimarts 22. Dia de les Confraries Cristológiques de la Parròquia.
Participen les Confraries i Germanors de Crist en l’Agonia, Crist en la Columna, Prendiment
del Senyor, Crucifixió, amb els seus respectius estendards.
-A les 19h res del rosari, seguit de la Santa Missa.
Dimecres 23. Dia de les Confraries Marianes de la Parròquia.
Participen les Confraries i Germanors de María Inmaculada i Sant Lluís Gonzaga, Verge dels Dolors i María Madre, amb els seus respectius estendards.
-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.


Dijous 24. Dia EUCARÍSTIC.
Participen els adoradors de la Capella d’Adoració Perpetua, la Germandat del Sant Calze, els malalts i majors de la feligresia.
-A les 18,30h, exposició del Santíssim amb rés del rosari i benedicció personal a tots els malalts i majors assistents, seguit de la Santa Missa.
Divendres 25. Dia Solidari.
Recollida d’aliments no pereceders per a CÀRITAS Participen els voluntaris de Càritas.
-A les 19h, res del rosari, seguit de la Santa Missa.

Dissabte 26 de setembre. TRASLLAT DE LA VESPRA


A les 19 h res del rosari i solemne Eucaristia d’acomiadament en la Parròquia de Sant Joan.Participen tots els grups i agents de la Pastoral Parroquial, famílies i feligresos. En finalitzar, TRASLLAT de la Moreneta fins a la Parròquia de Santa Caterina en caravana automobilística amb el següent itinerari: Piletes, Doctor Ferrán, Figueres, Ramón y Cajal,
Joanot Martorell, Plaça Generalitat, Sants Patrons, Plaça Regne, Avinguda Luis Suñer, Salvador Enguix, Plaça Constitució fins a la porta de la Parròquia de Santa Caterina.


A les 22h. Concert de música a càrrec de l’Agrupació de la Societat Musical d’Alzira IBN JAFACHA a l’Avinguda Josep Pau.

Diumenge 27 de setembre FESTA MAJOR.

Solemnitat litúrgica de la MARE DE DÉU DEL LLUCH.
A les 8 del matí llançaments en diversos punts de la ciutat de 21 salves d’ordenança.


A les 14:30h Dinar de Confraternitat


A les 19h SOLEMNE CONCELEBRACIÓN EUCARÍSTICA en honor a la Patrona d’Alzira en la Parròquia de Santa Caterina. A continuació retorn de la imatge de la Moreneta fins al Reial Santuari en caravana automobilística. L’itinerari será el següent: carrer Salvador Enguix, Avinguda Luis Suñer, Plaça del Regne, Avinguda Sants Patrons, Plaça Major, Perez Galdos,
Reis Catolics, Colmenar, Verge de la Murta, Avinguda Jose Suñer Orovig, Independència fins al Santuari.


Notes

 • -Amb motiu de la situació sanitària actual, se suspenen les processons i romeries que tradicionalment organitza la Reial Confraria durant les festes patronals als carrers de la nostra ciutat: baixá de la Mare de Déu, trasllats processionals, descoberta, processonet del mati i processó general.
 • -Durant la celebració del novenari en el Reial Santuari es cobraran les quotes i es repartiran els llibres de festes. Posteriorment durant la Setmana Mariana a l’Església de Sant Joan Baptista també es podran abonar les quotes.


La venda de les colgadures per als balcons amb la imatge de la nostra Patrona, es podran adquirir tant en el Santuari com a l’Església de Sant Joan Baptista durant la setmana Mariana.
-Per circumstàncies alienes a la voluntat de la Parròquia i de la Reial Confraria de Nostra Senyora del Lluch, el programa pot ser modificat.


Alzirenys, omplim els balcons de les nostres cases amb la imatge de la Moreneta, de la Patrona d’Alzira, nostra Verge del Lluch, durant les festes que fem en el seu honor.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja