Nova reunió de JLF amb els presidents de les comissions

Conclusions de l’Assemblea General de Presidents Falles Alzira.

Reunió telemàtica en el que van participar mes de 40 responsables fallers

En la nit del dimecres es va celebrar Assemblea General de Presidents per tal d’informar de l’estat i situació actual de les falles i a més per a​ mantindre un contacte periòdic, escoltant les opinions i​ el sentir​ general dels​ presidents.


Jaume​ Bohigues​ i la Junta Executiva compta amb el compromís de tots els assistents i representants de la festa a Alzira en el camí per celebrar les falles quan la situació ho permeta i sempre que des de la Mesa de seguiment de les Falles ens faciliten la informació preceptiva en les reunions mantingudes amb la Conselleria de Sanitat.


La ratificació per part de l’assemblea de la continuïtat en el càrrec de la directiva de la Junta Local Fallera, Falleres Majors d’Alzira i Corts d’Honor i els màxims representants de les comissions falleres fins que es cremen les falles de 2020/2021.


A més es va donar informació per part del​ Vicepresident​ Toni Goig sobre l’estat de comptes actual, i també sobre alguns assumptes d’interés de la delegació de Pirotècnia per part del​ Vicepresident​ Fernando Rodríguez.

Proximamnet continuarem informant d’aquesta Reunió amb la informació que esperem recaptar d’un dels vicepresidents de Junta Local Fallera d’Alzira

           

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja