Este dissabte 17 d’abril es va realitzar les XXIX Jornades d’Exaltació del Tambor i del Bombo a Alzira.

La pandèmia ens i va impedir la realització de les activitats previstes, no obstant això des de l’Ajuntament d’Alzira i la Junta de Germandats i Cofradies van convocar als mitjans de comunicació locals per a poder cobrir un dels pocs actes públics en espais oberts que es realitzen entorn a la Setmana Santa alzirenya.

Aquesta convocatòria, a la qual només han resposts dos mitjans, consistia a fer public un dels actes de les XXIX Jornades d’Exaltació del Tambor i del Bombo a Alzira, amb el toc de silenci en el monument al confrare amb les mesures de seguretat pertinents i l’aforament de persones permés.

L’acte no es va fer públic per tal d’evitar l’assistència no controlada de persones pel que es realitzá en presència d’algunes autoritats municipals com Isabel Aguilar, regidora de Patrimoni Cultural; Javi Perez, regidor de festes; i alguns membres de la corporació junt a representants de JHHCC com el President de la Junta de Germandats i Confraries, Vicent Fabregues; El Clavaris Majors, Antonio Soler i Elena Martínez; i la Direcció de la banda de tambors i bombos

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja