Aquest matí el PP Alzira ha realitzat, en la seu del partit, una roda de premsa.

La convocatòria era per a parlar dels pressupostos de la Generalitat per al 2023. Tema que s’ha tractat, per part dels dos convocants, Bastidas i Hernández, amb gran aportació de dades.

Però la pregunta era obligada per part dels mitjans allí presents. saber el o la cap de la llista electoral, donat els rumors que circulen, a prop de la mala relació de l’anterior alcaldessa, Elena Bastidas amb el qual fora el seu dofí i successor i actual portaveu del grup minicipal José Andrés Hernández.

Tant Elena com José Andrés han basat la seua resposta que es deuen al partit. Al que Hernández va afegir «quan jo vaig ser candidat es va anunciar al febrer» , És part d’una estratègia de desgast al Partit Popular»

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e