La veterana festa de Sant Antoni Abad d’Alzira àmplia les seues activitats amb un concurs de bellesa canina.

En l’assolellat mati del diumenge es va realiçar a la Plaça Major ‘Alzira, dins del seu programa de festes i amb la col·laboració de la Societat Canina de València i la Federació Cinologica Espanyola, el Primer “Concurs de bellesa canina”

Aquesta primera edició es podria qualificar d’un gran èxit de participació atés que han sigut mes de 70 exemplars els que han participat en les seues diferents categories, general de bellesa, Concurs popular, concurs infantil
Les categories de concurs infantil i concurs popular han participat com a jurat les tres clavariesas de Sant Antoni 2023, Adela i Laura España Belsa i Ainhoa Dobon España i la seua presidenta Mari Paz López.


Els participants en aquest primer concurs han arribat a Alzira procedents d’Algemesí, Alginet, Xativa, Enquera, Alberic, Betera, Paterna i València Capital, la qual cosa demostra l’abast del concurs i la seua gran participació.
L’organització durant la realització del concurs realitzá un sortets i va voler també agrair la participació dels patrocinadors com a «Divinos peludos» i «Clínica veterinària Animalet» els dos d’Alzira

Els premis,Tres en cada secció de “Puppy”, “Cadells” “Jove” i “Oberta” es van impartir al llarg de concurs de mans de la presidenta i clavarieses de Sant Antoni igual que els principals premis que van ser El Concurs Popular , L’infantil, Classes parelles i lot de Cria

Des del nostre diari digital volem agrair la col·laboració de l’organització de la Festa per ajudar-nos en el nostre que fer informatiu.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FESTES NADAL

REIS ALZIRA
REIS ALZIRA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.