Raül Tudela, actual president de l’Associació Empresarial Alzira,  analitza la situació actual del comerç i la indústria en la capital de la Ribera Alta en la presentacio de la XV Setmana de l’Economia d’Alzira.

  • El president comente la característica de la indústria alzirenya assenyalant-la de diversificada, peculiaritat que fa que siga potent i ben posicionada afegint que es per lo permet aguantar millor les crisis econòmiques.
  • Tudela ha afegit que «el sector agroalimentari ens fa forts amb empreses punteres» com Roda Ibérica entre altres.

Els poligons d’Alzira

En la roda de preguntes dels mitjans de comunicació presents en la presentacio de la pròxima edició de la setmana de l’economia que s’iniciara aquest pròxim dilluns 13 de febrer, Tudela ha comentat la demanda de sòl industrial al Parc Empresarial El Pla, on se instalaran grans empreses com a transports Mazo que es traslladara des del polígon de la carretera d’Albalat a les noves instal·lacions de El Pla amb una parcel.la de 100.000 m2, al igual que altres empreses com Frutal Beltrán, Pantone, CMA, , Recuperaciones Xúquer i Clar Peat entre d’altres, que aposten per fer les seues ampliacions a este nou poligon.

Tudela ha incidit en què a nivell industrial Alzira està molt ben posicionada. Mostra d’això, és que les demandes per part de les empreses que volen instal·lar-se a la ciutat són de grans parcel·les, a partir ce 7 mil metres quadrats. Alguna cosa que comporta un perfil de mercantils grans, que aporten qualitat de treball, formació i majors salaris.

El Poligono de la carretera d’Albalat

La regularització del Polígon de la Carretera d’Albalat és clau per al desenvolupament econòmic d’Alzira.

Prudència i bona gestió demana l’AEA a l’Ajuntament en la tramitació del PAI de la Carretera d’Albalat.
Actualment, l’Ajuntament d’Alzira ha tret a informació pública el PAI del polígon industrial de la carretera d’Albalat. Un programa d’actuació integrada que porta paralitzat des de 2002 i que el consistori executarà per gestió directa.

En aquest sentit, des de l’Associació Empresarial de la ciutat, han demanat prudència a l’Ajuntament i una bona gestió d’aquest tràmit, ja que d’això, diuen, depén el futur industrial d’Alzira. Per al president de l’Associació Empresarial, Raúl Tudela, una regularització no feta de manera adequada de Carretera d’Albalat podria fer que moltes empreses caigueren.

D’altra banda ha reclamat «una regularització» per part del consistori per al polígon industrial de la Carretera d’Albalat «per tal que puga seguir creixent».

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FESTES NADAL

REIS ALZIRA
REIS ALZIRA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.