Hui 13 d’abril els carrers de la Vila d’Alzira acullen la Tamborada local.

VIDEO EN DIRECTO

  • Una solejada jornada d’abril on fins i tot ressonen els sons i records de la setmana Santa i de les festes Josefinas

Els tambors i bombos son protagonistes amb motiu de la celebraciĂł de les XXXIII Jornades d’ExaltaciĂł del Tambor i el Bombo, Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

Esta important cita amb el so del tambor i el bombo a concentrat a una gran mayoria de cofradies de la Setmana Santa d’Alzira i a tamborireros d’altres poblacions com l’Alcora, Tarragona, o Sueca.

La jornada s’inicie amb la concentraciĂł en el monument de la Tamborada situat a l’inici de l’ Avinguda Luis Suñer, per a desprĂ©s desfilar per grups de confraries o poblacions pels diferents carrers del recorregut que van ser, Plaça del Regne, Plaça Societat Musical, Carrer Curtidors, Plaza Major, Carrer CalderĂłn de la Barca, Faustino Blasco, Major Santa Catelina, Plaça de la ConstituciĂł, Plaça del Sufragi i finalitzá en la Plaça del CarbĂł enfront de les portes de la Casa Consistorial on posteriorment es van realitzar les exhibicions del matĂ­ de replicadors i parelles.

La jornada va prosseguir amb diferents activitats realitzades posteriors al menjar, com l’exhibiciĂł de bandes revalidades a les 18: hores o el concurs Nocional de Bandes que es realitzara a les 22.30 posterior a aturada obligada per a sopar.

​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

MAIG

MAYO 12M12E CAMARENA
MAYO 12M12E CAMARENA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.