Les activitats, gratuïtes i per a tots els públics, proposen formes divertides amb què aprendre més sobre el desconegut món dels astres

Aldaia ha presentat les activitats per al mes de febrer organitzades per la Biblioteca Municipal. Tallers, excursions, xarrades, o exposicions que giren al voltant de l’astronomia.

Des del dia 1 fins al 25 de febrer, la biblioteca acollirà els treballs de l’alumnat del CEIP Ausiàs March, a més d’una exposició bibliogràfica sobre astronomia amb el títol ‘A cel ras’. El pròxim dijous 17, a les 19.00 h, l’astrònom Fernando J. Ballesteros oferirà al mateix lloc una xarrada en la qual parlarà de ‘Les dones de la Lluna’. Per altra banda, el divendres 18, a les 21.00 h, l’Associació Astronòmica de Torrent organitzarà l’activitat ‘Observant el cel de la nit’, ubicada a una zona no urbana del terme on poder vore millor el nostre cel.

Mónica Pallardó visitarà la Biblioteca Municipal el dia 22 a les 18.00 h amb ‘Cercant vida pel Sistema Solar’, un taller amb inscripció prèvia dirigit a xiquets i xiquetes de 8 a 11 anys. El mes conclourà amb la nota musical de l’alumnat de l’IES Salvador Gadea al ‘Concert del cel’, que començarà a les 11.30 h en la plaça de la Cultura.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *