Elena Bastidas diu adeu a la política municipal alzirenya i abandona el seu lloc en l’ajuntament i se centrara en la seua faceta com a diputada

L’Ex alcaldessa de la ciutat d’Alzira, Elena Bastidas, ha realitzar en la vesprada d’hui una roda de premsa on a donar a conèixer als mitjans de comunicació la seua decisió de dir adeu a la política munipal.

Elena ha comunicat la seua renúncia a presidir el Partit Popular d’Alzira i com a regidora de l’ajuntament de la ciutat. “Després de 20 anys que he tingut la sort i l’honor de ser presidenta del partit, 8 en l’oposició i 12 com a alcaldessa, comença una nova etapa per a mi”  “S’ha tancat un cicle en una etapa personal i política i per tant s’han de començar una nova etapa”

Bastidas comentà davant els mitjans de comunicació que durant l’etapa de govern del partit popular s’ha n realitzat molts avanços i s’han aconseguit  realitze actuacions  destacades i per les quals  se sent orgullosa d’haver aconseguit com desbloquejar Tulell, haver realitzat la biblioteca que la qualifique com a referència cultural, l’inici de la nova etapa de la modernització de l’administració local que l’avala els nombrosos premis rebuts , la peatonalització de la Vila , ….

“Crec que em vaig amb la satisfacció d’haver-me entregat  per la meua ciutat amb afecte, i allí on jo estiga,  sempre estaré pensant com poder beneficiar a la meua ciutat. Jo seguiré com una militant del Partit Popular d’Alzira “

Emocionada amb llàgrimes en els ulls Bastidas inicia  els agraïments que van ser extensius als mitjans de comunicació, als seus companys de partit, de corporació i dels que ja no estan presents i sobretot al poble d’Alzira per haver confiat en la seua gestió en les votacions que ha presidit obtenint les majors votacions.

Declaracions d’Elena Bastidas en el seu comiat de la política municipal

Nova etapa per al PP d’Alzira

Comença una nova etapa per al Partit Popular en la ciutat de Alzira que encapçalara José Andres Hernández Sala que tindrà, com ho va fer en el seu moment Elena, que configurar el seu equip per a les pròximes eleccions municipals, llista que es faran publiques pròximament.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja