L’ajuntament d’Alzira ha posat hui en marxa, en les dependències de la Clau, els impresos i la informació necessària per a sol·licitar ajudes i subvencions que pal·lien els sinistres esdevinguts a conseqüències de les fortes pluges i inundacions de fa 15 dies, el 15 de novembre de 2018.

Les subvencions serán en atenció a determinades necessitats derivades de situacions d’emergència o de naturalesa catastrófica, i atendran a diferents col·lectius com les unitats familiars o de convivencia econòmica per a pal·liar danys materials en habitatge i ensers, derivats d’una situació d’emergència o de naturalesa catastròfica, persones físiques o jurídiques requerides per l’autoritat competent per a la prestació de béns o serveis, dels quals s’haja derivat una despesa, dany o perjudici econòmic; comunitats de propietaris en règim de propietat horitzontal que hagen patit danys en elements comuns d’ús general, derivats de la situació d’emergència o de naturalesa catastròfica, a l’empara del que es disposa en el reial decret 307/2005, de 18 de març, modificat pel reial decret  477/2007, de 13 d’abril.

Les subvencions

Aquestes ajudes, que atorga el Ministeri de l’Interior, estaran destinades a pal·liar les necessitats derivades de la situació de zona catastrófica i les poden sol·licitar els particulars, comunitats de propietaris, comerços i empreses poden informar-se i descarregar la documentació necessària en la web de l’ajuntament d’Alzira:     www.proteccioncivil.es/ayudas/catastrofe-o-siniestro/normativa

L’ajuntament, per a facilitar als afectats la recollida d’instàncies, desplaçara a personal de la clau durant uns dies a les zones afectades atès que les sol·licituds finalitzen el 16 de desembre.

Les sol·licituds es poden aconseguir descarregant-la des de  www.interior.es/web/servicios-al-ciudadano-siniestros-o-catas  o www.alzira.es

A més d’en les seus de:

–              La Clau tots els dies de 9 a 14 i dimarts i dimecres de 9 a 18 hores ininterrompudament

–              Associació de veïns: Sants Patrons els Basses , Sant Judes: dilluns 3 i dimarts 4 de 9 a 14 i de 17 a 20 hores

–              Escola d’Adults Enric Valor: dilluns 3 i  dimarts  4 de 9 a 14 i de 17 a 20 hores.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

espai taronja
espai taronja