L’Ajuntament d’Alzira agraïx la col·laboració de forestals municipals i del veïnat per reforestar els paratges

  • Xocolates Trapa i Grup Family Cash finalitzen la plantació de 2.000 arbres en la Muntanyeta i el mirador del riu Xùquer per a contribuir a reduir el CO2 a Alzira

Este dilluns va finalitzar la plantació dels prop de 2.000 arbres que ha aportat l’empresa Xocolates Trapa per a la reforestació dels paratges de la Muntanyeta i del Mirador del Riu Xúquer a la ciutat d’Alzira.

Durant els dies 18, 19 i dilluns passat dia 22, s’han plantat diverses espècies d’arbres, dins de la iniciativa que impulsa Xocolates Trapa sota el lema «Plantant futur amb tu», en col·laboració amb l’organització sense ànim de lucre (R)Forest Project i amb la col·laboració del patrocinador local Family Cash, una campanya que du a terme a tot el territori d’Espanya per a contribuir a reforestar a través de la plantació d’un total de 10.000 arbres –que quan cresquen seran capaços d’absorbir una mitjana de 50.000 tones de CO₂ a l’any– en, entre altres, la ciutat d’Alzira. La plantació del dissabte dia 20 de novembre s’hagué d’ajornar a causa del mal oratge.

Personal contractat per l’empresa promotora de l’actuació, juntament amb efectius de les brigades forestals de l’Ajuntament d’Alzira i participants en els tallers d’Idea han participat en la campanya de reforestació, que ha estat organitzada per la Regidoria de Medi ambient, Agricultura i Transició Ecològica.

El regidor, Pep Carreres, ha agraït la participació de tot el personal i dels veïns i veïnes que han volgut sumar-se a la iniciativa, i també a Xocolates Trapa la iniciativa i el compromís amb Alzira, compromís que s’ha recollit en un conveni recentment signat entre totes dues entitats, en el qual queda oberta la possibilitat de noves col·laboracions

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/
https://cultivosalzisan.com/categoria-producto/frutas/

PUBLICIDAD

Bombers Incendis d’habitatge
Bombers Incendis d’habitatge

PUBLICIDAD BANNER

BANNER_TotAlz_IKEBANA 350x250
BANNER_TotAlz_IKEBANA 350x250

BANNER 3

baner Carniceria-Jordan
baner Carniceria-Jordan
noviembre 2021
L M X J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930