La Regidoria d’Educació incrementa el nombre de beques de transport concedides als estudiants

            L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació, ha augmentat enguany el nombre de beques de transport concedides als estudiants arribant fins a les 275, gràcies també a l’augment de l’import que ha destinat a este concepte en este curs, que ha sigut de 40.000 euros, 10.000 més que en l’anterior.

“La nostra intenció és contribuir a pal·liar d’alguna forma la despesa que suposa per a l’alumnat haver de desplaçar-se diàriament fora del nostre municipi per a seguir la seua formació d’estudis universitaris o cicles formatius de grau mitjà o superior. Enguany també hem incrementat l’oferta d’ensenyaments que es veuran beneficiats, incloent per primera vegada la CFB Bàsica i els màsters universitaris”, ha explicat el regidor d’Educació, Joan Carles Vázquez.

            Des de la Regidoria d’Educació s’ha elaborat un llistat amb les persones seleccionades per a beneficiar-se d’estes ajudes en complir tots els requisits contemplats en la convocatòria. Este llistat podrà consultar-se en la pàgina web de l’Ajuntament (www.sueca.es) i en els perfils oficials de les seues xarxes socials.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FESTES NADAL

REIS ALZIRA
REIS ALZIRA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.