Intens cap de setmana faller a la ciutat d’Alzira am la presentacio de la FM 2023, Elena Cebrián.

El dissabte es va realitzar, al Gran Teatre, l’esperat acte de presentació i exaltació de la nova fallera major d’Alzira Elena Cebrián Blasco. Acte que també aglutinava la imposició de les bandes a la cort d’honor de la FM i de les falleres majors de les 34 comissions de la capital de la Ribera Alta

GALERIA DE FOTOS

Un acte, presentat per la que fora fallera mayor d’Alzira 2019, Mer Bohigues Valls, que s’inicie amb l’obertura de portes del recinte a les 19.00 hores que que es prolongá fins a quasi tres hores després i on van tindre protagonisme les noves falleres majors al costat de la FM de la ciutat i la seua cort ja que totes van rebre la seua banda acreditativa

L’acte va transcórrer, com és habitual, entre vídeos, parlaments, homenatges, … dels quals vam recollir am fotografies,( amb calitat del movil per mes frescura de l’acte) alguns instants que volem compartir

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FESTES NADAL

REIS ALZIRA
REIS ALZIRA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.