La VII Gala de l’Esport reconeixerà als esportistes més destacats de cada club alzireny


• Enguany es realitzarà en el Palau d’Esports el divendres 18 de novembre, a les 19:30 hores.


La VII Gala de l’Esport, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, se celebra el divendres 18 de novembre. Una data important que reunirà al teixit esportiu de la ciutat, serà a les 19:30 hores en el Palau d’Esports, escenari on el talent dels esportistes es posarà de manifest.
Com en l’edició anterior, el Consell Assessor d’Esports amb la seua comissió permanent, han dut tot el pes organitzatiu, els quals han comptat amb l’ajuda i suport del departament d’Esports, per tal de dur endavant la presa de decisions per a donar estructura a la gala.


Una de les novetats és el canvi d’ubicació d’esta gala, passant del Gran Teatre al Palau d’Esports, per ser un lloc on els esportistes es troben en un ambient més adient per a elles i ells. Enguany també hi haurà una menció honorífica a una persona implicada en el món de l’esport local, a més de continuar lliurant-se els quatre guardons a proposta dels clubs esportius locals: millor esportista de cada club i tècnic o directiu d’este; millor esportista femenina d’Alzira 2022; millor esportista masculí d’Alzira 2022 i el més important, el guardó Illa del Xúquer de reconeixement a la trajectòria
esportiva. Este últim guardó, com ja va ocórrer l’edició anterior, serà la proposta de la comissió permanent del Consell Assessor per a la modalitat d’Esports de les Insígnies d’Or de la Ciutat que es lliuren a Alzira cada 30 de desembre. Els guanyadors i guanyadores de cada modalitat es desvelaran durant el transcurs de la VII Gala de l’Esport.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, considera “tot un encert dur endavant un esdeveniment d’estes característiques que fa valdre tot l’esforç, sacrifici i entrega dels esportistes alzirenys, ja que Alzira es mou amb l’esport, tal com ho demostren les altes dades d’utilització de les diverses instal•lacions esportives municipals”. L’edil també ha aprofitat per a “Agrair tot el treball i idees aportades pels representants del Consell Assessor d’Esports, que una vegada més han donat forma i estructura a la VII Gala de l’Esport, on els protagonistes seran les i els esportistes locals”.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

FESTES NADAL

REIS ALZIRA
REIS ALZIRA

eterniajoyeria novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.

JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.
JSR_ novembre Idea 12 EMPRESES 12 COMERÇOS.