Un gran ambient el viscut en la nit del diumenge en el Suñer Pico.

L’Alzira no es va rendir i va signar un final molt digne. Zarzo i Pitu es van meréixer retallar distàncies i ficar-li por a un Athletic que va malgastar alguna opció de ficar el tercer. Fins a un gol fantasma va reclamar l’equip valencià. Però la falta de punteria i la solvència de Agirrezabala van impedir que el Lluís Suñer Pico cantara un gol amb quasi la mateixa efusivitat amb la qual van acomiadar als seus jugadors per la històrica nit i a Nico Williams abans de posar rumb a Qatar.

Galería de fotos: https://photos.app.goo.gl/17iUYx6M9zAzXg7V7

RESUM DEL PARTIT
L’Athletic Club es va classificar sense patir per a la segona ronda de la Copa del Rei en imposar-se per 0-2 a l’Alzira en el Lluís Suñer Picó amb gols d’Álex Berenguer i Nico Williams, tots dos en la primera meitat del partit

En la primera ronda l’Athletic dentencia i avança a la segona ronda de la Copa després de véncer a un valent @UDAlzira que va donar la cara en el Lluís Suñer Picó.

El quadre local s’acomiada del somni amb honor i deixa al meta Agirrezabala com a peça clau.
En el Lluís Suñer Picó es van acomiadar del somni per culpa dels gols de Berenguer i *Nico Williams, ovacionat també a Alzira. Fins ací va arribar un equip que va haver d’eliminar a sis rivals per a veure’s les cares amb un lleó. I l’Athletic, des de fa temps, no falla en partits com aquest.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

gala de l’esport

PUBLICIDAD

‘Ens Movem’ del mes de juliol.
‘Ens Movem’ del mes de juliol.

PUBLICIDAD BANNER

programa cultural avanç set oct 2022
programa cultural avanç set oct 2022
noviembre 2022
L M X J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930