Un gran ambient el viscut en la nit del diumenge en el Suñer Pico.

L’Alzira no es va rendir i va signar un final molt digne. Zarzo i Pitu es van meréixer retallar distàncies i ficar-li por a un Athletic que va malgastar alguna opció de ficar el tercer. Fins a un gol fantasma va reclamar l’equip valencià. Però la falta de punteria i la solvència de Agirrezabala van impedir que el Lluís Suñer Pico cantara un gol amb quasi la mateixa efusivitat amb la qual van acomiadar als seus jugadors per la històrica nit i a Nico Williams abans de posar rumb a Qatar.

Galería de fotos: https://photos.app.goo.gl/17iUYx6M9zAzXg7V7

RESUM DEL PARTIT
L’Athletic Club es va classificar sense patir per a la segona ronda de la Copa del Rei en imposar-se per 0-2 a l’Alzira en el Lluís Suñer Picó amb gols d’Álex Berenguer i Nico Williams, tots dos en la primera meitat del partit

En la primera ronda l’Athletic dentencia i avança a la segona ronda de la Copa després de véncer a un valent @UDAlzira que va donar la cara en el Lluís Suñer Picó.

El quadre local s’acomiada del somni amb honor i deixa al meta Agirrezabala com a peça clau.
En el Lluís Suñer Picó es van acomiadar del somni per culpa dels gols de Berenguer i *Nico Williams, ovacionat també a Alzira. Fins ací va arribar un equip que va haver d’eliminar a sis rivals per a veure’s les cares amb un lleó. I l’Athletic, des de fa temps, no falla en partits com aquest.

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e