Xarrant amb Jose Luis Palacios alcaldable del Partit Popular per a Alzira

  • Despres dels intensos dies passats dins del Partit Popular d’Alzira, per la imposició des de la direcció provincial d’un candidat per a alcaldable d’Alzira, les aigües tornen al seu lloc.


Aquesta es nostra segona entrevista amb els alcaldables d’Alzira. De moment són només dos els candidats «oficials» amb els quals hem pogut xarrar atés que no tots els partits politics que concurriran a les proximes eleccions municipals han fet publique el nom del seu cap de llista.
Fa uns dies vam tindre l’oportunitat de xarrar amb Jose Luis Palacios, que torna a ser visible en l’actualitat social de la ciutat, la qual cosa era d’esperar atés que encapçalara la llista del PP Alzira. Una xarrada molt amena que realitzerem fa uns dies a la Casa de la Cultura i on tractem diferents temes que es queden reflectits en l’audiovisual que acompanyem.

Politica municipal, temes com la carretera d’Albalat, la seua llista electoral, l’adquisició del cinema còlon, … són alguns temes dels quals conversem amb Jose Luis Palacios alcaldable Popular per Alzira

Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PROGRAMA CULTURAL

PROGRAMA CULTURAL
PROGRAMA CULTURAL

IDEA 12M 12E JUNY

GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e
GRESA IDEA Alzira juny 12m 12e